stivanleroy 2011.05.16. 15:30

Csak a kezemet

Vigyázat!Nyájas Olvasó,ez egy ilyen sűrű nap, de bűn lenne nem megemlékezni erről az apropóról is. Kevés ennyire karizmatikus emberünk volt ugyanis (másrészt egy időben meglepően sok: a nap hőse együtt szerepelt Alfonsoval, Feleki Kamillal és a két Latabárral). Azért az nem lehetett semmi. Nekünk meg csak a Múkoggy! jut, transzcendenciának álcázva a (mégoly profi, egyszersmind látványos) csalást. Pedig éppen száz éve született a legnagyobb magyar mágus, aki úgy is mindenkit lenyűgözött, hogy közben állandóan bizonygatta: csal.

Gács Rezső (Rodolfo) ma lenne száz éves. Tessék ráguglizni, biztos van találat rá. Mi inkább egy dallal tisztelgünk. Extended változatra szabott klip, felelősséget semmiért sem vállalunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr342908226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.05.17. 00:51:02

Nekem ugyan nem kell ehhez gugli. Volt gyerek-bűvészdobozom.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.05.17. 07:46:13

@Reckl_Amál: a video.google.com felkeresésére gondoltam :-)
Ezek a trükkök akárhogyan is, de az öregnek álltak a legjobban.
süti beállítások módosítása