stivanleroy 2011.05.16. 14:46

Ha portalan

Nem NóraNyájas Olvasó, a hétvégén egy születésnapi meglepetéspartiba voltunk hivatalosak, ahol is nagy örömmel jelentünk volt meg. Jól esett a ránkgondolás, t.i. Viszont konspiratív jelleggel erről előre nem volt szabad tudnunk, mivel ez afféle Meglepetés-kiabálós alkalom volt. Aztán hogy, hogy nem, a meglepett ünnepelt tromfolt és kiütéssel nyert, amihez ezúton is gratulálunk. Most viszont mutatunk egy járulékos videoklipet is, mindenféle célzatosság nélkül. Hát hogyne.

Ebben a verzióban még nem szerepel a babák kórusa, a legfontosabb üzenettel: a babaház kortalan, ha portalan. Elsőre nyilván nem mélyenszántó filozófia, de dalszövegbe belefér: nagyjából azt jelenti, hogy az idő múlása nem kell feltétlenül korábbi önmagunk teljes elmúlását is jelentse. Amivel egyet lehet érteni, még ha azt is gondoljuk olykor, hogy az idő múlásáról nem tudomást venni talán még súlyosabb hiba.

Mindegy, ez egy másik, erősen idézőjelbe tett ideológiai mellékvágány. Boldog születésnapot (is)!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr282908179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.05.17. 00:43:10

János Károly spanyol király mondása:

"Mindennek meg kell változnia, hogy semmi se változzék."

Ezen én rengeteget gondolkodtam. És most pláne úgy gondolom, nagy igazság.

Szerintem rendkívül szimbolikus, hogy a születésnapi "turnénk" ezzel a tromfolással zárult. Jön a következő harminc év.

A szimbolikán túl pedig rendkívül örvendetes.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.05.17. 07:48:30

@Reckl_Amál: Király és okosat mond? Ezeknek a családi ünnepei miért nem mennek a tévében ;-) ?

A többihez nem tudok semmi újat hozzátenni :-)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.05.17. 08:35:10

@stivanleroy:
Ennek a királynak a generációja többnyire okos emberekből áll. Ráadásul a mai Bourbonok igen közvetlenek. Múltkor például ott volt a Király Kupán (milyen meglepő), és volt olyan eufóriában leledző focista, aki megölelte. Nem vette zokon.

Sajnos az utánuk következő generáció Spanyolországban sem az igazi. Bár Fülöppel nincs különösebb gond, azonban a felesége... Az ő esküvőjüket közvetítették pár éve.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.05.17. 12:29:28

@Reckl_Amál: Generációs- és nemzetkarakterisztikában nem nagyon hiszek, de ha jól emlékszem, ő vezette be dafke a demokráciát odahaza.
Riszpekt érte :-)
süti beállítások módosítása