stivanleroy 2011.05.25. 16:30

Kurvák hete

A jó életbeNyájas Olvasó, ez egy ilyen időszak. Erőteljes képzavarral élve még a csapból is prostituáltak csordogálnak. Így vagy úgy. Itt van a thrashrealityk álgörögje, aki feleséget keres, de alanyi jogon még prostit is csak más pénzén talál (miközben valaki már leírta, hogy talán Asperger-szindrómás, azért olyan fura – nem értünk hozzá, de azért ez kissé erős, Sheldon Coopert jobban bírjuk ebben a műfajban), és itt van a nácik pszeudohíradójának munkatársa, aki mindenáron szopni akar, és ezért még Alföldi Róberttel is szembeszáll. Meg persze Szily László édesanyja, csak hogy teljes legyen a sor.

 

Alekoszról már ennyi is sok volt: az azonban valahol kimondottan szomorú, hogy ha már professzionális szexualiták maradtak neki, pont ilyenek lettek. Egyikük sem az, akivel kapcsolatban a pénzköltés legitimitása felmerülhetne.

Viccesebb a Náci 1 riportere (az azért jelent valamit, ha már a Heti Válasznál is kiakadnak a hülyeségétől, és beszólnak Szőcs Gézának is – mint amikor a Krokogyil valakit kigúnyolt, olyan érzés lehet), aki beszólt Alföldi Róbertnek, a Zember Teragédiájában ábrázolt orális szexualizálás okán. Amit aztán Alföldi kívánt neki (azaz meglepően feminista módon azt kívánta, sose kelljen a kisasszonynak valójában szopnia). Ma már ott tartottunk, hogy Blaskó Péter azzal a szájával állt ki Alföldi mellett, amiből Orbánék szolgálatában egyszer már csinált segget. Szerinte egy bocsánatkéréssel le lehetne tudni az egészet. Igaza lehet, hisz decens, polgári úr ő: szopjon csak a kisasszony péniszpumpált, dagadó farkakat. Ha talál olyat, amit ennyire sötét helyre is be akar valaki dugni.

Ehhez képest Szily, aki a rá jellemző nyílt egyszerűséggel látta meg a „kancigányt” Till Attila filmjének kizsigerelő főszereplőjében, már szinte semmit sem jelent. Magához képest sem jelent semmi különöset. Épp csak nem kéne beszólnia a pesti értelmiségnek, mert az, hogy a valahogy megéldegélő csicskáztatóban meglássa a cigányt, eddig csak neki jutott eszébe. Cannes-ban a tragédiát látták. Itt mi olvashattuk.

Ehh. Dalok prostikról.

Roxanne.

 

Venus in Furs

 

Take a Walk on The Wild Side

 

Alapvetően nem kurváról szól, csak egy szerencsétlen, kizsákmányolt nőről, de ha megkérjük, Szily biztos belelátja. A zsidót már önszorgalomból is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr252931847

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az igazi római szín 2011.05.26. 16:14:15

Bemutatnék két videót. Mindkettőn egy római orgia művészi feldolgozása látható, össze lehet hasonlítani őket. Az elsőt bárki megnézheti 14 év felett, az utóbbi megtekintése viszont erősen zavarba hozhatja mind a kiskorúakat, mind a velük azonos szellem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.05.25. 21:18:46

A lájkolás ellenére nem értek egyet a Blaskó Péterrel szembeni indulattal. Korrekt dolognak tartom, hogy ebben a helyzetben is - amikor a neki szimpatikusabbak vannak hatalmon - elmondja a véleményét. Ahogy ezt tette az ominózus Kossuth-díjas esetnél is. Tudtuk persze akkor is, hogy meg fogja kapni (és át is veszi) kormányváltás esetén, de mivel meg is érdemli, ezért ez kevésbé zavart.

A mostani megszólalásának kellene alapvetőnek lenni, de amíg nem az, örülni kell, hogy azért elvétve van ilyen.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.05.25. 21:27:30

@Reckl_Amál: nem az a gázos, amit mondott. Hanem az, ahogy. De valóban tisztességes lépés ez a mostani.
süti beállítások módosítása