stivanleroy 2011.06.20. 15:30

Keziccsókolom

Nyájas Olvasó, reményeink szerint a helyzet valóban az, aminek látszik, és nem a feketeöves kremlinológusok vadászterülete. Úgy tűnik, Hoffmann Rózsika néni, a jobb híján komenista funkcivá lett elvhű polgártársnő és valóságos belső titkos tanácstalan államtitkár asszony beadta felmondólevelét a Vezénylő Tábornoknak. Szinte már sajnáljuk: azért teljesítmény a körülmények mellett ennen magától is erősen sújtott magyar pedagógusszakmánál elérni, hogy szinte visszasírják Magyar Bálintot. Ennek a nőszemélynek szerintünk sikerült.

Nem is szaporítanánk a szót. Bár mindig rosszabb jön (Es kommt nie ein Besseres nach, hogy egy nagyra becsült forrásunkat idézzük), azért a híg, gonosz, rosszindulatú, beképzelt, kártékony butaságnak ilyen kevercse csak nem szakad a szerencsétlen ország nyakába.

Mintha Demján és Matolcsy nem lennének eleve így is elég baj nekünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr423000496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.06.20. 20:23:17

Viktor Viktorovics nem fogadta el a lemondást.

Amúgy finom ember. Az első reakciója egy vállrándítás volt. Ez a kormány a saját embereivel is szépen bánik.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.06.20. 20:51:36

@Reckl_Amál: Ennyit sem érdemel. Amúgy meg a kurvannyukat mindnek.
süti beállítások módosítása