Nyájas Olvasó, de van ez így olykor. Bízunk benne, hogy ezt Te is megbocsátod nekünk. Szóval, eredetileg John Lennontól akartunk valamit betenni, reagálva arra a teménytelen, sötéten zavaros, gonosz butaságra ami a közéleti szereplők szájából kijön. Aztán inkább mégsem. Majdnem egy másik Lennon lett belőle (az ötletet magát még nem vetettük el), aztán (ne kérdezd, hogyam) valahol egész máshol kötöttünk ki. Mondjuk, legalább a poszt kései időpontját magyarázza bizonyos szempontból.

No, ez az itten. Ahhoz képest, hogy jövő héten nyaralni szándékozunk, jelenleg kissé strapás az életünk. Mondhatni, nyomás alatt vagyunk.

 

Ezt meg azért, mert nagyon vacakul keverték az előzőt, és alig hallani Annie Lennoxot (na, a poént lelőttük, de sebaj. Idővel amúgy is kiderült volna).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr53120755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása