stivanleroy 2011.08.23. 15:22

Dilájlá

Nyájas Olvasó, egy valóságos popzenei dinoszaurusz teszi tiszteletét (megint) Magyarországon hamarosan. Tőle mutatunk néhány mutatásra érdemeset, még ha valószínű is, hogy személyesen nem tesszük tiszteletünket az eseményen. Ha Prince-ről lemaradtunk, akkor ő sem fér bele. Mókás: Prince-re még visszatérünk.

Szóval, jön Tom Jones. Aki érzelemgazdag trubadúrból lett csendesen Nagy Öreg. Például rakkenroll-szemmel nézve már akkor sem volt fiatal, mikor ezt énekelte, a kilencvenes évek első felében.

 

És már akkor is jó torkú bácsinak volt inkább illő tartani, mikor a tehetséges fiatalemberrel ezeket előadták. Mindannyiunk nagy örömére, egyébiránt.

 

Ja, és Prince: a mélynövésű szexbolond funkysztár dala volt az, amivel újra felfedeztetett még a nyolcvanas években.

 

Aki ott lesz, biztos nem bánja meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr623173677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.08.23. 21:36:56

Tíz éve ott voltam. :) Jó volt. Már akkor is hatvan fölött járt, de nem volt egy perc szünet sem, viszont repültek a bugyik.

A Reload pedig az egyik legjobb popválogatás, amit valaha kiadtak.
süti beállítások módosítása