Nyájas Olvasó, nyilvánvaló, hogy nem a pécsi események miatt jutott eszünkbe a mai dal. Pécsen (Pécsett, ha úgy tetszik) amúgy sem történt semmi sem. Például nem játszottak Kodály-műveket sem. De ehhez nekünk semmi közünk, erről nem jutott eszünkbe semmi sem. Különösen nem az, hogy ezt a dalt összekössük egy madárral. Kizárt, mi nem vagyunk olyanok. Még a bazmegelés, mint opció sem merült fel bennünk. Dehogy.

Kvasztics Fedor, a rovott múltú hajóorvos itt kifejti, mi az a hír, amiről nem jutott eszünkbe semmi sem. Pláne olyasmi, mint neki. És egy másik hírrel sincs semmi gondunk: például láttunk kettes, de még hetes járatot is, amire a város közepén még fel lehetett szállni. Helyes a járatritkítás. Pláne az iskolaidő kezdetén logikus a csökkenő kihasználtságra hivatkozni. Különösképp egy városban, ahol az egyetem a legnagyobb munkaadó. Naná.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr23179841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.08.25. 20:24:10

Überkorrektori állást ajánlunk. Feladatkör: Petőfi-versek meghúzása, zenepolitikai támadások kivédése.
Szólambizalmi múlt előnyt jelent.
Jelige: Gyáva Zsolt
süti beállítások módosítása