Nyájas Olvasó, most olvastuk, hogy Lösimon László kultúrász száműzné (többek között) József Attila szobrát a Kossuth tér környékéről (gúvadjon a komcsija máshol a dinnyére, nyilván). Eddig sem kedveltük különösebben (tett is ezért, tegyük hozzá), de most végleg elérte, hogy a megalomán törpék seggéről lefetyelt hígfoson kívül további izgalmas témákat kívánjunk újabb verseihez.

Szolnokon találkoztunk a hazai irodalom vérhörcsögével először, egy diákújságíró-feszten. Ő többek között az Írószövetség titkárakánt volt jelen, mint egy kerekasztal-beszélgetés szakértője. Na, ez már az az Írószövetség volt, amelyikhez ciki volt tartozni: túlnan Döbrentei Kornél szaftos zsidózásán (hol nincs a Kohn ebben a szövegben? - elemezte az alkotást lényegretörően bizonyos Esterházy, akit kár lenne teljesen leírni, hisz a testvére mégiscsak focista volt), túlnan az említésre érdemesek távozásán. Hülyék, szarok, és nácik közös halmaza volt ekkoriban a bagázs, aminek titkára Szolnokon két dolgot kifogásolt borzasztóan: hogy állami finanszírozásban készült film a Sorstalanságból, és hogy az akkortájt még szinte új miniszterelnök (valami Gyurcsány, még talán a 2005-ös népszavazás előtt is) szívére tett kézzel énekelte a Himnuszt.

 

Döbrenteiről, pofabőrről, gerincről nem beszélt, de azóta kiderólt, hogy ennek rémesen egyszerű oka van: legföljebb a Kornél keresztnevűről hallott ezek közül. Most ez a förtelmesen ostoba, gerinctelen kollaboráns (hacsak nem egészen náci, derítse ki, akinek van hozzá gyomra) száműzné József Attila szobrát a Parlament mellől. Nem akarunk semmit mondani, már ez a poszt is meglepett minket (gondolta a halál, hogy ilyen ki tud belőlünk buggyanni, kicsit meg is ijedtünk magunktól).

 

De, mégis. Ku*** anyád, lösimon. A jó ku*** anyádat, azt. Annak a r***es p*csá**t b**d csatakosra. És erről írj nekünk egy olyan szép verset, amilyet csak te tudsz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr413315188

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fehérek között egy európai sem 2011.10.20. 12:29:11

Ha már a békés, hidegvérű szomszéd is "faszkorbácsot" emleget, akkor érdemes megállni egy szóra amiatt, ami az országban zajlik.A Fidesz beteges kommunistafóbiája új szintet ért el tegnap azzal, hogy bejelentették, a Kossuth tér új konce...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.10.19. 18:09:29

Hűha!

Nem akármilyen indulatban született ez a poszt. De jogos.

A legutolsó dolog, ami egy politikus kapcsán eszembe jut, az az elmebetegség, de ami ebben az országban megy nap mint nap, az már abnormális.

Micsoda beteges frusztráció tombol ezekben a seggfejekben?
Szegény, hülye Wittner Mária ötleteit tényleg komolyan kell venni? Az, hogy az a szerencsétlen, ostoba öregasszony hülyeségeket (és persze gonoszságokat) beszél, az szomorú és kínos. De hogy egy kormánypártnak ezt még meg is kelljen valósítani...? Fizessen Biszku adót, baromi jó lesz az országnak!

József Attila is csak vacak kommunista (egyesek szerint buzi is, lehet, hogy még néger is...), érthető, hogy csípi a szemét ezeknek a makulátlan és tehetséges embereknek.

Nem gondoltam volna magamról, hogy ezt mondom, de ilyenkor utálok Magyarországon élni. :(

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.10.19. 19:08:39

@Reckl_Amál: Ha kételkedtem is volna, megvan a vasárnapi programom.
József Attilát nem adom (és Sirocco Miklósnak is kijár a faszkorbács Radnótiért, mielőtt el találnám felejteni).
süti beállítások módosítása