Nyájas Olvasó, úgy tűnik, tizennyolc pluszos lettünk. Szigorúan nagykorúaknak szóló tartalommal. Valaki valahol így döntött, mi pedig nem fogunk vitatkozni. Előre a dajcstomi úton, avagy mi a fasz az a pina, elvtársak?

Azzal viszont nem vagyunk maradéktalanul tisztában, miért is e határozat. De van dal, ami az összes számításba jöhető szempontnak megfelel. Kár, hogy nem szeretjük.

Lehet, hogy a József Attila-szobor körüli megállapításaink okozták a dolgot. Lehet. Persze egyszerűen csak humorérzék (esetleg irodalmi affinitás) kérdése az egész. Brüsszeli képviselők és hazai borászköltők egyaránt képességesebbek. Nem is beszélve a blog.hu mögött kirajzolódó Szily Lászlóról, aki még mindig a "zsidó" és a "pina' szavak ismételgetésében látja a humor egy igaz forrását.

Lehet, hogy a politikusabb hangvétel az ok: netán az, hogy nem javasoltunk tüntetés helyett dugást Karsay Dorottyának (de csak azért, mert az sem mindig megoldás: lám, Böszörményi Nagy Gergely szülei sem találtak annak idején hasznosabb elfoglaltságot, és látjuk, mi lett a vége).

Vagy persze az is lehet, hogy a túltengő nosztalgia okán úgy vélik valakik: 18 év alattiak nem tudnak velünk mit kezdeni, nem vagyunk nekik valók.

Akárhogy is, a következő dal ide passzol: ennek köszönhetően tudtuk meg anno, hogy a swear ige káromkodást (is) jelent, borzasztó (és) régi, 1994-es (ekkor vették át a hatalmat a szemét liberálbolsevistákok a höschiesch kereszténykonzervatívoktól), és valóban nosztalgikus. Esetünkben ugyan annyira nem (nem szeretjük az ilyen nagyon szenvelgő produkciókat), de saját magunk tekintetében sem vagyunk feltétlenül autentikusak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr683330419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.10.26. 11:18:44

Mindenesetre gratulálok! Büszke vagyok rád. :) Ilyen időkben, mint a mostani megtiszteltetés, ha bekukkant az emberhez a Cenzné meg a b. férje.

(Fogalmam sincs, hogy miért döntöttek így. Talán a faszkorbács miatt. Mondjuk, talán ezelőtt se járt erre túl sok kiskorú. Szóval mostantól Anything goes.)

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.10.26. 18:41:53

KZsoci megfejtette. A "kakiszex" tag lesz a bűnös. :)

padmasambhava 2011.10.27. 23:36:47

Na mi a f...! (fenét akartam természetesen mondani...)
süti beállítások módosítása