Nyájas Olvasó, slap. Ez a technika neve. Oké, igazából szólócska (sem), de minden hangja zseniálisan a helyén van, kikezdhetetlenül. Mindegy, most pláne kevés időnk van (igen, nekünk is feltűnt a múlt hét, majd mi leszünk a hetilájk). Egy kis kedvcsináló.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr673458359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.12.22. 11:37:56

Végig nagyon finom slap van, azért a kis ujjgyakorlatért meg nagyon oda vagyok.

Ezentúl én már csak szemüvegben vagyok hajlandó koncertre menni. Múltkor a Müpában mindenféle oroszokat hallgattunk, és egész közel ültünk a bőgősökhöz. Nagyon jó volt nézni is. :) (Bár, azt hiszem, nem slappeltek. :) )

Prokofjevre a Sting-koncerten kaptunk kedvet. Ő is basszerosnak indult valaha, úgyhogy nem baj, ha itt említést teszek róla, gondolom.

Válaszvideó:
youtu.be/-I_T3XvzPaM

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.12.22. 17:53:18

@Reckl_Amál: Hasonló jóságra készülök a KFT-vel, ha összejön. Lengyelfi Mikinek már a mosolya miatt is élmény nézni, ahogy a zene rajta keresztül kimegy a hangszerre.
süti beállítások módosítása