Nyájas Olvasó, mostanság ki kellett listáznunk jó néhány szerelmes dalt, amik közül egyre egészen biztosan szükségünk lesz. De összejött egy harmincas lista, aminek minden tagja fontos a mi szívünknek. Úgyhogy megmutogatjuk szépen a lista összes nevezettjét. Köztük lesz a befutó is. Kilencedik rész.

A popszakma és a senkiháziak viszonya nem sokat változott, mióta világ a világ: ez a fiatalember is sokkal nagyobb népszerűséget és ismertséget érdemelt volna. Rock and roll sztár kellett volna legyen (a Korom és Angyalszívnek volt egy ilyesmi refrénű dala, very low budget klippel: Sztár akarok leni/Rock and roll sztár, ilyesmi volt a refrén, valamikor késő éjjel láttuk egyszer a Szív TV-n, szörfölés közben). De mi mégis a Kamaszodó kamaszadó állandó zenei felelőseként emlékezhetünk rá, már ha egyáltalán. De az sem volt rossz, ez a dal pedig még ilyen szutyok minőségben is működik. Meg az a csillogó, tiszta szemű ártatlanság, ami árad belőle. Az a kora kamaszkori báj. És az ebből fakadó hihetetlen erő.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr144560622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása