ByeNyájas Olvasó, reméljük, megbocsátja a személyesebb vallomásokat is. Annál is inkább, mert ebből is csak Ön profitálhat. Egy évnyi gondos szántás-vetés, állatsimogatás- és etetés után úgy döntött az Ön Alázatos Szolgája, hogy felszámolja virtuális farmját. Ebben az időben akár új posztokat is lehet gyártani. Vagy visszatérni régi tervünkhöz. Erről majd Ön is értesülhet, ha összejön.

Egy ideig vicces, egy ideig szenvedélyes, egy ideig fárasztó kötelességszerű, majd érdektelen: ez a virtuális parasztság pályaíve. Na jó, földművesség, mielőtt valaki illetlenül félreérti a szakkifejezéseket. Különben is, álföldművesben még mindig ők az etalon:

 

Meg aztán... Urbánus lélek vagyok, ám a legkevésbé sem időmilliomos. Visszatérek természetes közegembe, és több időt szentelek egy régebbi elhatározásomnak. Kérdezheti persze a Nyájas Olvasó, miért épp most - csak, most lett tele a hócipőm a minimális kreativitást, ám annál több időt igénylő pepecseléssel. Elmegyek negyvenig (gondoltam a negyvenkettőre, de az túl sok meló lenne), felszámolom a növényeket és az állatokat. Meghagyom a földeket meg a csirkéket, ha a szomszédok rajtam akarnámak keresni, de ezzel itt a vége, kösz. Farmoljon, akinek két anyja van.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr1002160446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása