Nem a te hibádKevés dolgot utálhatnak jobban a színészek, mint ha egy szerepükkel azonosítják őket. Különösen, ha sorozatszínészek, és utána már az istennek sem tudnak kitörni a skatulyájukból. És elfelejtődnek. Ez a legutóbbi valószínűleg azért nem fenyegeti a nap szülöttét, de gyanítjuk, ma már nem szívesen jár - mondjuk - büfékbe. Tudna ő mást is, ha valakit ez a producerek közül érdekelni tudna. Apropó. tud valaki Matthew Perryről?

Mindegy, Lisa Kudrow azért próbálozott itt-ott. És tulajdonképpen a Romy és Michele is egész szerethető kis marhaság volt, nem? De persze Lisa már csak a bolond(os) Phoebe marad, akinek egyetlen értékelhető dala ez itt, a kellemetlen illatú cicáról (amit persze a stúdióban más énekelt föl, Phoebe meglehetősen... hát, sajátságos előadói kvalitásai miatt).

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr512179995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása