stivanleroy 2010.10.21. 12:30

House, tegnap?

LiarNyájas Olvasó, nem tudom, hányadán is állsz a sorozatokkal. Reméljük, alapvetően nem ellenzed őket (olykor már ajánlottunk ezt-azt figyelmedbe, már csak ezért is. A Hugh Laurie-posztokról már nem is beszélve). Szóval, reméljük, szereted a sorozatokat. Mi is. És tegnap a House megvolt? A mi kedvencünk a 13-Wilson (szegény Robert Sean Leonard, nincs nálunk szerencséje a szinkronhangokkal, bár ez az új nem lesz rossz. Szabó Sípos Barnabás viszont úgy általában és főként George Clooneyként is hiányozni fog) között zajló játék/párbeszéd volt. Valószínűleg Taub dokotoré is, bár ő nem ismeri az összefüggéseket.

Szóval, hogy rövidre fogjuk: az igazmondásos játékról beugrott egy dal, ami szerintünk ilyen fényes őszi napon is egész hangulatos.

Csak ennyit akartunk mondani. Szép napot és fel a fejjel, holnap már péntek lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr902388255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása