I don't wanna climb the wallNyájas Olvasó, örömteli hírrel találkoztunk a nap folyamán: kedvenc svéd duónk, a méltán népszerű Roxette 2011-es turnélistáján Magyarország is szerepel. Június elsején tizennyolc év után megint nálunk koncertezik Marie Fredriksson és Per Gessle. Nem baj, mi már épp a Budapest-Graz útvonalat tervezgettük, mert ott is lesz bulijuk. Ingyenes, by the way. How Do You Do!

Az ezt beharangozó hír (de még a B Oldal is) ugyan sok hülyeséget összehordott (nem, részünkről ez nagyon nem hasonlít az egyslágeres csodák haknijára, ami nyáron volt Boy George vezényletével; Per Gessle aktívan zenél, jó pár lemezt kiadott, koncertezik, tök rendben van, Marie agydaganata pedig szerintünk elég jó ok az eddigi  pihenésre), de ez érdektelen. A Roxette nem kilencvenes évek retró, Gessle rockosabb formájában van, mint valaha (és ez lényegesen jobb formát jelent, mint a Look/Joyride idején), és ezt mi is közelről láthatjuk majd. Számítunk például ilyesmire, csak élőbb formában:

 

Jegyezzük persze meg, hogy ez nem élő. Ennél csak jobb lehet majd júniusban. (Apropó, nincs meg valakinek a Gessle Over Europe képes anyaga?) Számíthatunk ilyesmire is:

 

Ez sem ott és akkor született így, de jó kis nóta. Ilyesmi viszont, reméljük, nem lesz. A számot nem ússzuk meg (egye fene, bár én inkább valamelyik kevésbé ismertet kérném a Crash! Boom! Bang!ről, köszönöm), de ez a fajta amerikais szenvelgés csak nem lesz:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr592453354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.11.17. 08:48:20

Akartam mondani tudod, de azt hittem, te mint Per Gessle személyes ismerős ;) (Fészbúk, ugye) már régen tudod.

De, remélem, érted, miért jönnek pont most? Listen to your heart - kik is vannak most kormányon?

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.11.17. 09:12:59

Ennyi erővel 98 és 2002 között is jöhettek volna (és akkor még valamivel jobban is hasonlítottak a dallal kampányoló pártra) :-) . Ráadásul éppen voltak új lemezeik is. Szerintem most is csak azért jönnek, mert annyiszor emlegettem őket itt ;-) .
Egyébként utánanéztem, Per barátom is csak tegnap posztolta...
süti beállítások módosítása