Nyájas Olvasó, nézd el, hogy ma sincs kép. Karácsony van (=családi pofavizitek), ráadásul dolgozunk is. Nem sokat, de ez is épp elég ahhoz, hogy áhítozzunk a jövő hét után. Kiemelten mondjuk a második fele tűnik vonzónak, amikorra minden program leme... Szilveszter, kösz. Idén már nem lesz henyélés, nagyon úgy tűnik. Az év monnyonle.

Szóval, kuszábbak a napok a vártnál, még pár sms-t is el kell küldeni, meg ilyenek. De ezt a dalt gyorsan megmutatnánk. Merthogy negyon szépen és jól sikerült feldolgozás. Pedig (pláne, ha olyan jellegzetesen egyedi világú valaki, mint Zorán az alap - lásd még Leonard Cohen Hallelujájának összes piszkálását), óvatosak szoktunk lenni ilyen ügyekben.

 

Kár, hogy a dzsipszikingesedit többet nyomatják. Nem tudom, várják-e tőlük, vagy biztonsági pálya, vagy mi: de ilyen ragyogó tehetséggel akármit is lehetne csinálni, nem csak enyhén előítéletes elvárásokat kiszolgálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr992538301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.12.25. 15:49:28

Ez az egyike azon kevés dolgoknak, ami miatt lehet értelmet találni az idei Megában.

Jellemző, hogy akkor estek ki, amikor ezt énekelték. A 11 éves kislányt jutatta tovább a zsűri...

A Fivérek az első perctől fogva túl jó volt ebben a versenybe. Készen voltak, összeszoktak, nem akartak villogni. Próbálták erőltetni egyikük pánikbetegségét, hátha sikerül belőle kicsikarni egy jó kis rohamot élő adásban, amiről aztán Hajdú Péternél "vallhatott" volna. De még ez sem jött össze. Ki kellett őket ejteni.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2010.12.25. 21:58:36

@Reckl_Amál: szerencsés esetben még halljuk őket. NEM a Volare előadása közben.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2010.12.26. 16:14:37

Sajnos nagyon eltűntek. Semmi Frizbi-kompatibilis nincs bennük, így a TV2 nem foglalkozik velük többet. A szerződésük miatt a másik tévéhez sem mehetnek (az már szinte részletkérdés, hogy ott melyik műsorba). És én sajnos nem járok falunapokra... (Ott meg úgyis volárézni kell. Triton művésznő mesélte, hogy amikor Xavérral turnéztak, a koncert végén mindig el kellett játszania a Meseautót is. No comment.)
süti beállítások módosítása