stivanleroy 2011.03.17. 10:32

Kabbe

ÁrpádNyájas Olvasó, fészkesfővárosunk főispánja, a kiváló helyipolitikus újranevező és hobbiheraldista erkölcsrendész egy kedélyes viccében az esernyőket hiányolta radalomés baccságharc ürügyén előadott beszédében. Érik a helyzet, kis homofób optikustámogatónk, érik. Az ugyanis, hogy egy svunggal két pofont osztasz ki azoknak, akik nagy nehezen és jobb híján igent mondtak becses személyedre, nos, ez azért kissé erős. De majd rájössz te is.

Az, hogy a gumicsontnak is béna Elvis térnél is úgy döntöttetek, telibe szarjátok a marhaságotokat egyáltalán komolyan vevők véleményét is, hagyján. Elegánsabb lett volna persze, ha legalább meghamisítjátok a szavazást, de mindegy: aki elhitte, hogy érdekel titeket a véleménye, az meg is érdemli.

De az, hogy többheti hazudozás, sunnyogás és mellébeszélés után a kicsinált József Attila Színház élére betoljátok a Koltay testvérpár tehetségtelenebb, ám még vonalasságában is kínos tagját, a nemzeti giccset is szentelt szarral továbbrondító, legendásan gerinctelen és ordítóan balfasz rendezőt, akinek máshol már nem volt hely...

Hát, főispán úr, csökönyös alássan, azért ilyen vastag bőrt még belőled sem néztünk ki. Legalább mondtad volna a pofánkba azonnal, hogy márpedig itten a Gój Gitáros testvérének szánod a posztot.

Picivel kevésbé szar alaknak tartanánk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr432746524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.17. 20:42:30

Hű, de haragosnak tetszik lenni!

Én csak ezt a hercehurcát nem értem sosem. Nyilvánvaló volt, hogy valamelyik fidesznyik színházi embernek fájt a foga a József Attila Színházra. Miért kellett az egész társulatot így megkínozni?

Ezt egyébként látom máshol is, de sosem fogom megérteni ennek a vezetési stílusnak a logikáját. Mindenkit nem lehet kirúgni, nem is ezt akarják, csak a főnöki széket, akkor miért kell mindenkit terrorizálni?

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.17. 20:52:43

KZsoci üzeni a képaláírást:
nol.hu/kult/kael_csaba_megkapta_a_mupa-t

A Franco Nero képet elfelejtettem megköszönni. :)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.18. 07:11:29

@Reckl_Amál: Kétharmad, fülkeforradalom. Oké. De hogy még így is sunnyogjanak... Na, ez több még a soknál is.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.18. 08:44:13

@stivanleroy:
Ez az egyik Ötvös Csöpi filmben van, amikor a rendőr meg akarja bírságolni. Ötvös visszaveszi a pénzt, amikor okoskodásba fog a rendőr:
Vagy büntetés, vagy prédikálás!

Elfogadjuk a választásuk végeredményét (én naivan, ugye, még azt is hittem, ekkora fölénnyel akár már nagyvonalú is lehet egy kormányzat; a mindenhatóság lehetősége nem jelent egyet a parancsával is), de ez a fennhéjja nem hiányzik.
Olvasom már fideszesektől is, hogy a fizetett tapsolóknál őket is enyhe rosszullét kerülgette.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.18. 10:21:19

@Reckl_Amál: Sajnos én ezt a nagyvonalat sosem néztem ki belőlük. És fene egye meg, igazam lett.

Annyira nem örülök ám neki.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.03.18. 10:55:49

@stivanleroy:
Gondolom.

Csak van az a mondás, hogy nekik már lenne mire szerénynek lenni. De, úgy látszik, rájuk nem érvényes.

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.18. 11:37:08

@Reckl_Amál: Szerénynek lenni csak saját érdemre illő (lásd még: Sírni csak a győztesenek szabad).

A helyzet pedig nem annyira az ő munkásságuk sikere. Illetve nem csak, és nem úgy...
süti beállítások módosítása