Nyájas Olvasó, igazából semmi oka nincs annak, hogy ezt pont most írjuk. Na jó, utánanéztünk: kicsit el vagyunk vele késve. De ilyen volt ez az egész történet: mindig túl későn kaptunk észbe. Nyájas Olvasó, ha időd engedi, olvass kicsinység. Ajánlott irodalmat is kapsz tőlünk: az észre nem vett író néhány kiváló írását. Békés Pál vasárnap lett volna ötvenöt éves.

Egyszerűen csak már nagyon hiányzott az a derűs humánum, ami csak az övé volt. És igen, megint rá kellett jönni, hogy annak a történetnek már vége van. De az itt belinkeltek (a Műveknél) mindig megmaradnak. Szerencsére. A félőlényt biztos majdani utódaink kezébe nyomjuk. Abban az is benne van, ami nincs odaírva.

Utánanéztünk: másnak is hiányzik.

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr362782609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

padmasambhava 2011.03.29. 20:11:23

Le vagyok egy kicsit maradva Nálad/Veled - a hallgatni- és olvasnivalókkal. Nekem is hiányzik a hétvége, a következöt meg Maastrichtban töltöm majd. Az eddig nyugodt március most begyorsul. Furcsa könyvet fejeztem be éppen : "So Much Pretty" Cara Hoffman-tól.
Mindenesetre ma a fiatal kereszténydemokraták is elégetettek lennének velem : paprikáscsirke rotyog a "rezsón" - de Viktor nélkül persze nem lehet az igazi...

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.03.30. 07:16:21

@padmasambhava: Én egy terjedelmes virtuális listán gyűjtögetem az ilyesmit. Talán sikerül behozni a világot, ha sikerül 150-160 évig élni. Ebből persze minimum hetvenet nyugdíjasként.
Viktor nélkül a paprikás csrirke sem az igazi, ezt azért tartsd észben...
süti beállítások módosítása