Nyájas Olvasó, múltkoriban szóba kerültek bizonyos unplugged produkciók. Mi is mutatunk pár felvételt. Igaz, ezek kevésbé vokálisak, ám szemernyit sem rosszabbak a korábban emlgetettnél (van egy szint, ami felett nincs értelme a versengésnek: ez is nagyo jó, és az is az volt). Annyi a különbség, hogy az itt szereplő urak közül olyikat láttuk volt élőben muzsikálni.

Őket például együtt is. Sőt, Di Meolát saját jazzrock zenekarával is, valamikor a szépemlékű kilencvenes években. Amikor a trió itt volt, az volt az este címe, hogy A Friday Night In Budapest. Szabad tippelgetni, miért volt kacsintós a cím.

 

Másnap ugyanott (még a BS-ben, amit így hívtak) KFT volt. Sokat beszéltek az internet nevű új izéről, hogy az micsoda nagy dolog lesz egyszer. Sőt. A Macska az úton alatt Wahorn András Los Angelesben rajzolt, és az Pesten látszott a kivetítőn. Sőt, Hazel O'Connor (Üvegtörők) is énekelt a csapattal – Dublinból.

Na jó. Akkoriban ez még hatalmas dolog volt. Egy halom ISDN-vonalat kellett hozzá beüzemelni. Bizony. Mindegy, a csapat basszusgitárosa volt a főszerkesztője annak a lapnak (Zenészmagazin, nem titok ez), amiben később az itt látható úr is sokat publikált. Olyan volt kicsit a gitárokon, mint a Malackaraj a konyhában (délután vágott másfél méteres paliszander fogólap – az ötvonalas cisz üveghangja nem szól rajta szépen, ahhoz délelőtt kell vágni a százhetven centisből, ráadásul nappal szemben, de ennyi pénzért ne várjunk csodát), csak neki el is hittük, hogy ért hozzá. Nagyjából valami ilyen produkció után.

 

Ez meg egyszerűen csak ügyes – mellesleg Szabó is szokott sokhúros hangszerekkel fellépni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr363044339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

padmasambhava 2011.07.07. 16:53:22

Ajjaj, a firewall miatt sok mindent nem látok, de sok mindent sejtek én itten !
(A Friday night a 3 nagyon tiszteletreméltó úrral az egyik legjobb koncert volt amit szerencsém volt látni!)
Majd otthonról is benézek - ott nincs firewall...
süti beállítások módosítása