stivanleroy 2011.11.17. 13:45

Egy kupacban

Nyájas Olvasó, nyilván szerencsésebb lett volna pettyegtetve elébed tárni a videókat, a hét folyamán általában; de így alakult. Nem vagyunk a csúcson, mentsen minket ez a körülmény.

Szóval, ez lett volna talán az első. Mert hétfőn még szinte jól voltunk (csak fáradtan, de ezt a hónapra már betáraztuk, decemberben majd pihenünk). És nagyon ütős élőben.

 

Ez szintén a „nem kell sok huncutséág ahhoz, hogy egy dal táncba csábítson” sorozat darabja. Egy szál zongorával is halottakat mozgat (de úgy, hogy attól még Brad Pitt is megijedne).

 

Ez csak szólt a rádióban, de lájkoljuk, amilyen kis idétlen.

 

Ezt pedig megtaláltuk. Valamiért (talán a Shrek óta igazán) divatba jött a dal, de akkor is ez az eredeti. Valahol ijesztő, mekkora karizma szorult ebbe a fickóba: hallhatóan nem tud énekelni, mégis ő az alap, amihez képest a többiekről gondolkodni lehet.

 

Ez már egyszerűbb: ilyen időben mindig ezünkbe jut a dal, és bár az eredeti Grauzone-féle klip a maga módján viccesebb, imádjuk, ahogy francia akcentussal a kalten poláhhól énekelnek.

 

Bónusz: ezt is milyen jól csinálják.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr573389726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.11.18. 19:19:44

Ha már M People, akkor nekem Open up your heart. De, mondjuk, azt sem hallottam (máig) ezer éve.

Érdekes Heather Small a gravitációnak engedelmeskedő hajjal. :)

A Hallelujának az hozott különösen nagy népszerűséget, hogy valamelyik angol tehetségkutatót valaki azzal a dallal nyerte meg. Azért énekli boldog-boldogtalan azóta.
A technikát (szinte) mindenki meg tudja tanulni. Azok közül, akiket tényleg szeretek hallgatni kevesen bel cantók.

Elfáradtál vasárnap? :) Biztos a Liszt-vetélkedő miatt. ;)

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.11.19. 18:14:22

@Reckl_Amál: Nem csak, de jelentős szerepe volt benne :-)
süti beállítások módosítása