stivanleroy 2012.09.27. 06:33

Aligismert

Nyájas Olvasó, mostanság ki kellett listáznunk jó néhány szerelmes dalt, amik közül egyre egészen biztosan szükségünk lesz. De összejött egy harmincas lista, aminek minden tagja fontos a mi szívünknek. Úgyhogy megmutogatjuk szépen a lista összes nevezettjét. Köztük lesz a befutó is. Huszonkilencedik rész.

Nem lettek akkora sztárok (nagyon nem), mint amennyire érdemelték volna. Különösen a második lemez miatt, ami sok tekintetben magán viselte az azóta okkal népszerűvé lett műfordító (akkor gitáros) keze nyomát. Tőle tanultunk gitározni, meg zenét szeretni. Utóbbiban eredményesebbnek bizonyultunk. Ez egy fanvideó (amennyiben egy kép az videó - nota bene, jó kép). Aminek örülünk. A dalt meg szeretjük, tizenöt év után is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr554805274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása