Nyájas Olvasó, őszintén szólva nem sejtettük, hogy valaha is megosztjuk Veled ezt a dalt. Nem mintha méltányosnak tartanánk azt, ami a zenekar tagjaival történt (korántsem), de maga a dal formájában egyszerűen nem tetszik nekünk. Erre tessék, itt tartunk.

És nem is az ihlető unokájának üzenjük elsősorban (bár ha tényleg ilyen magas lépcsőkkel nyelik be Kőbánya-Kispestet, akkor határozottan de: a hármas metró buszvégállomása ezennel megszűnhet nyugdíjas- és kismamakompatibilis lenni, ami minimum izé), hanem főnökének, aki a sokszínű budapesti kultúrát szem előtt tartva a Kapolcsot ezerszer összegründoló Márta István helyett inkább Dörner György és Csurka István (sic!) kezeibe adja az Új Színházat. UPDATE: A pályázatot az Átlátszó.hu elfogta, el lehet olvasni. Sajátos élmény.

 

Énekeljük együtt: Tarlós István, kurva anyád!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://napilajk.blog.hu/api/trackback/id/tr663282665

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bocsárdi Miklós lesz az Új Színház vezetője 2011.10.10. 09:09:04

Egy bizonyos Dörner Györgynek nevezett szinkron- és egyébszínész fogja váltani a fesztiválrendezésben és egyéb langallósütéssel kapcsolatba hozható performanszszervezésben járatos Márta Istvánt az Új Színház élén. Azon túl, hogy most már tényleg a legk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.10.07. 11:03:49

Biztos voltam benne, hogy írsz erről a - hogy színjátszáson belül maradjunk - farce-ról. Mert ez egyszerűen nem lehet komoly, ez a Tarlós majdnem annyira utál minket, pestieket, mint annak idején Demszky.

Az a borzasztó, hogy egy ilyen, erre a feladatra teljesen alkalmatlan személy, mint Dörner György, élete végéig bújhat a népnemzeti csuha mögé, ha ne adj Isten az ízlés vagy a hozzáértés hiányát kérik rajta számon.

Csurka is kiváló választás! Milyen kár, hogy Kerényit lefoglalja az új melója. Éppen Alaptörvényt oszt az iskolatej mellé.

Itt tényleg mindenki megőrült?!

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.10.07. 20:37:18

@Reckl_Amál: Majdnem? Én már most visszasírom. Lassan már Hagyót is.
De most már van válaszunk arra, hogy reagál a tisztelt fővárosi vezetőség arra, ha valaki nem a magyarokat szidja (lásd a fényességes főpolgármester felszólalását Kertész Ákos ügyében).
Intendánst csinál belőle egy másik söpredék oldalán.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.10.08. 05:56:16

@stivanleroy:
Ha tudná Dörner, hogy annak idején Kirk papa Demskyből magyarosított Douglasre... Persze ez még bőven Michael születése előtt volt, akit mi a direktor úr tolmácsolásában szoktunk meg.

Tényleg! Ezek után ráér még majd szinkronizálni? Bár Alföldi is szorított időt az utolsó Vészhelyzet-résznek, ahol Carter három mondat erejéig felbukkan.

Amúgy Demszky attól nem lett jobb, hogy az is rossz, ami most itt zajlik. Sok bajunkról igenis ő tehet. Az M4-re elherdált pénzből az összes buszt le lehetett volna cserélni például. Ahogy a hajléktalanokat sem kellene most megalázó, embertelen kiskirályoknak tűzzal-vassal üldöznie, ha egy kicsit több figyelmet kap az ügy.
Hagyó egy bűnöző. Persze mások is, de azért vannak fokozatok.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2011.10.08. 06:00:35

@stivanleroy:
Csak szeretnéd. :)

Lehet, hogy éppenséggel bekapom a cumit, de sajnos eléggé úgy tűnik, a Nem tetszik-tüntetésre rászervezett fideszes utcai obstrukció révén kíván a mostani bizonyítási lehetőséget adni a rendőrségnek. Megy neki a gaz libsik szemkilövése is, ha azt követeli meg a haza.

Szirénfalvi Szürkevarjú Szeréna 2011.10.12. 22:02:32

Egyszerűen felháborító. Szóhoz sem jutok, és ez nagy szó!!!

Kérem vissza a "színházamat"!

stivanleroy · http://napilajk.blog.hu/ 2011.10.14. 10:51:59

@Szirénfalvi Szürkevarjú Szeréna: Thyja, már szegény József Attilánál gyanakodni kellett volna.
Azért az sem semmi, amikor valakihez képest Koltay Gábort visszasírja az ember. Vágási Feri ez a kategória...
süti beállítások módosítása